Заедно с обявяването на финансовите резултати за първото тримесечие, корпорацията Intel също

...
Заедно с обявяването на финансовите резултати за първото тримесечие, корпорацията Intel също
Коментари Харесай

Масовото пускане на 10-нанометрови процесори от Intel ще започне през следващата година

Заедно с оповестяването на финансовите резултати за първото тримесечие, корпорацията Intel също показа напредъка си в развиването на новите софтуерни стандарти. Както се оказа, чипмейкърът към момента не е подготвен за всеобщо произвеждане на 10-нанометрови артикули и продължи да употребява 14-нм софтуерен развой в новите си артикули.
Отбелязва се, че корпорацията към този момент е почнала доставките на първите партиди от 10-нанометрови чипове. Масовото произвеждане на тези процесори обаче ще стартира през идната година.

„Ние продължаваме да вършим напредък в преодоляването на 10-нанометровия софтуерен развой. Вече започнахме доставките в дребни количества, увеличавайки продуктивността. Подобрението обаче се случва по-бавно, в сравнение с чакахме. Поради тази причина, всеобщото произвеждане беше отсрочено за втората половина на 2018 2019 година„. Това споделя основният изпълнителен шеф на Intel Брайън Кржанич.

До края на тази година, Intel възнамерява да пусне на пазара две фамилии 14-нм процесори: Whiskey Lake и Cascade Lake. Първите, въз основа на наличната информация, съставляват мобилни решения. Те би трябвало да сменят чиповете Kaby Lake Refresh, до момента в който вторите ще намерят приложение в сървърите. Включително и HEDT-платформата LGA2066 (Cascade Lake-X).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР